Технологијата се Спојува со Бизнисот

Наш предизвик е да го прилагодиме вашиот бизнис на новите начини на поврзување, организирање и соработка со колегите. ERP системите се клучни за управување со илјадници бизниси од сите големини и во сите индустрии баш како енергија што ги одржува машините вклучени.

Зошто Колпео?

Подобрување на Процесот

Немате контрола во одредени области? Ќе ги анализираме вашите деловни процеси и ќе ви помогнеме да ги направите потребните промени за да ја зголемите вашата ефикасност, а со тоа да ја подобрите вашата продуктивност и да стекнете подобри резултати.

Развој по мерка

Секој бизнис има свои специфични потреби. Ако вашиот софтвер има недостатоци, можеме да ви помогнеме да креирате решение за да ги задоволите сите ваши потреби, креирајќи прилагодени апликации и додатоци од основата или опширно прилагодување, нашиот тим е посветен на вашиот долгорочен успех.

Имплементација

Нашиот тим ќе работи со вас на секој чекор од имплементацијата, за да ви помогне да дизајнирате, и приспособете го вашиот софтвер побрзо и со помал ризик. Дополнително, без разлика дали е интегрирање со постоечките апликации или мигрирање на нова платформа, нашиот тим од експертите можат да го поврзат целиот ваш деловен екосистем, обезбедувајќи приспособливост и стабилност.

Анализа и Извештаи

Аналитиката е столбот на секој успешен бизнис. Извлечете го максимумот од вашите деловни податоци со имплементирање на правилни стратегии за известување и аналитика и алатки кои ќе ви помогнат да донесувате подобри деловни одлуки засновани на податоци.

Карактеристики & Придобивки

Автоматизирање и Рационализирање на Деловни Процеси

Рачните процеси одземаат многу време и се склони кон човечки грешки и можат да создадат непријатности во вашето искуство со клиентите. Со 'ERP' систем, сите ваши деловни процеси се стандардизирани, осигурувајќи дека тие се извршуваат ефикасно и прецизно секој пат. Автоматизирање на процесите е достапно низ различни одделенија, од сметководство и финансии до продажба и услуги на клиентите.

Автоматизацијата на процесите станува двојно корисна ако вашата компанија работи на повеќе локации или поделби, има глобални канцеларии или работи со продолжен синџир на снабдување. Може да се постават автоматски предупредувања за да ги информираат менаџерите за какви било исклучоци за да може проактивно да се решаваат проблемите. Современото 'ERP' решение може да ги рационализира вашите операции и процеси на повеќе локации, со што ќе им олесни на компаниите да ги консолидираат и споделуваат информациите.

Овозможување Поголема Видливост и Соработка

Вашите вработени внесуваат податоци во различни апликации низ одделенијата или разменуваат податоци напред-назад помеѓу системите. Со 'ERP', податоците од сите ваши модули се во единствен систем. Податоците треба да се внесат само еднаш и се дистрибуираат до сите деловни единици. Ова го намалува времето потрошено за внесување податоци, ја подобрува точноста и ги намалува трошоците поврзани со грешки. На вашите вработени ќе им биде полесно да научат како подобро да користат едно решение наместо многу различни решенија.

Стандардизираниот систем за податоци обезбедува видливост низ одделенијата, со што компанијата работи поефикасно и им помага на вработените побрзо да ги исполнат барањата на клиентите. Со зголемување на ефикасноста, 'ERP' системите ќе помогнат да се намалат оперативните трошоци. Целосниот проток на податоци е корисен и за менаџментот бидејќи тие можат побрзо да одговорат на новите барања и да решаваат помали проблеми пред тие да станат значајни проблеми.

Подобрување на Вкупните Перформанси

Приказ од 360 степени за тоа како функционира вашата компанија. Современиот 'ERP' систем ви овозможува да ги визуелизирате вашите податоци во графикони и детални извештаи, за да ви помогне лесно да ги следите вашите финансиски перформанси преку вградени извештаи. Ова ви овозможува лесно да ги одредувате финансиските модели, да ги анализирате трендовите, да ги идентификувате областите на грешки и да го подобрите деловното планирање. Исто така, поедноставување на процесот на известување и намалување на грешките и рационализирање на затворањето на крајот на месецот.

Стратегија за Дигитална Трансформација и Консалтинг

Успешната дигитална трансформација не е само воведување нови технологии - туку и помагање да ги исполните вашите деловни цели и да постигнете поголема добивка.

Дигиталната трансформација треба да ја одразува културата на вашата компанија без да ги жртвувате процесите кои најдобро функционираат. Ние како доверливи советници, сме тука да ве поддржиме и водиме низ вашата трансформација и да ви помогнеме да создадете агилен бизнис кој ќе напредува во дигиталниот свет кој брзо се развива.

Листата на клучни карактеристики продолжува…

Купувања

Управување со финансии

Човечки ресурси

Продажби

Факторирање

Е-Архива

Управување со проекти

Управување со залихи

вклучени услуги

Имплементација

Ние ќе го имплементираме Колпео во вашата компанија и ќе ја прилагодиме околината за работа во вашите тимови. Ќе ви помогнеме да го организирате менаџментот и соработката благодарение на Колпео.

Тренинг

Ние ќе го споделиме нашето практично искуство во соработка и градење база на знаење. Ќе спроведеме обука било каде - онлајн и офлајн.

Подршка

Ние ќе се погрижиме за вашите потреби и ќе одговориме на сите ваши прашања. Ќе и обезбедиме на вашата компанија највисока ефикасност на соработка и споделување знаење благодарение на можностите на софтверот Колпео.

Подготвени сте да ја трансформирате вашата работа?

Контактирајте нѐ сега и добијте ја консултацијата што ви е потребна за успех.

mk_MK