за нас

Вашиот доверлив партнер за ИТ решенија

ИТ компанија специјализирана во создавање на иновативни софтверски решенија и технолошки услуги на глобално ниво, чија цел е да понуди целосно усогласени решенија за автоматизирање и управување со деловните процеси во различни организации. 

Нашите информатички решенија се засноваат на долгогодишно искуство во развојот на дигитални решенија за бизнис и јавниот сектор, поконкретно во делот на финансиите, организацијата на транспорт , менаџирање со човечките ресурси и други сектори во организациите според потребите на работните процеси. 

Преку водење на организациите низ нивната комплетна дигитална трансформација, с оздаваме софистицирани ИКТ решенија, давајќи им можност на клиентите да ги автоматизираат нивните деловни процеси а со тоа и да ја поедностават нивната работа. 

Нашата посветеност на извонредност и континуирано учење ни заработи репутација како доверлив партнер на компаниите клиенти, кои истите се застапени и успешни низ различни индустрии. 

Нашата Мисија

Нашата мисија е да им помогнеме на компаниите да ги надградат процесите во извршувањето на работните задачи, да се вклучат во денешната дигитална трансформација на операциите и да создадеме подготвена работна сила која ќе одговори на идните предизвици и позиционирање на светскиот пазар. Го споделуваме нашето искуство и знаење за посилни компании и супериорни тимови.

Нашата Визија

Нашата визија е да обезбедиме информациски решенија потребни за поефикасно следење на работните задачи, да одговориме на предизвиците кои доаѓаат од секојдневните обврски, да го олесниме патот до посакуваната цел преку постигнување поголем успех и подобри резултати.

Foxit во бројки

вработени

завршени & тековни проекти

постигнати ит сертификати

општествено одговорни проекти

години во бизнисот

индустрии што ги опслужуваме

Нашите Сакани Клиенти

Прикажи Повеќе

Прикажи Помалку

Сертификати

Quality Management System

Information Security Management Standard

IT Service Management Standard

Станете член на тимот на Foxit

Секогаш сме во потрага по најдобрите умови да се приклучат на нашиот тим

mk_MK