Комплетно решение за човечки ресурси 

Софтверско решение кое им помага на организациите да управуваат со податоците за човечките ресурси и да ги постигнат своите цели. Го опфаќа целиот животен циклус на вработените, од регрутирање до задржување. 

Зошто VinetoHR ?

Намалување на административните задачи

Софтверот за човечки ресурси може да автоматизира и поедностави многу рутински и повторувачки задачи, како што се платен список, администрација на бенефиции, следење време, проценка на перформансите и усогласеност. Ова може да заштеди време и пари, да ги намали грешките и да ја подобри точноста. 

Подобрување на ангажираноста на вработените

Софтверот за човечки ресурси може да им обезбеди на вработените портали за самоуслужување, каде што можат да пристапат до нивните лични информации, да бараат отстапки, да ги ажурираат вештините, да даваат повратни информации и да комуницираат со нивните менаџери и колеги. Ова може да го зголеми задоволството, мотивацијата и задржувањето на вработените. 

Подобрување на управувањето со таленти

Им помага на организациите да привлечат, развиваат и задржат најдобрите таленти за нивниот бизнис. Софтверот за човечки ресурси може да поддржува различни аспекти на управувањето со таленти, како што се регрутирање, интегрирање, обука, развој на кариера, планирање на наследување и препознавање. 

Олеснување на одлуки засновани на податоци

Собирајте и анализирајте податоци од различни извори, како што се анкети на вработени, прегледи на перформанси, метрика на продуктивност и стапки на обрт. Ова може обезбеди увид во силните и слабите страни на организацијата, потребите и преференциите на вработените и трендовите и можностите на пазарот. 

Карактеристики & Придобивки

Известување за човечки ресурси и автоматизација на работниот тек 

Со брзи, прилагодени извештаи, автоматизирани работни текови и напредна аналитика на процесите што ве поддржуваат и ве движат напред, VinetoHR е Вашата единствена точка за управување со сите податоци. 

Самоуслужување на кандидати и вработени 

Со помош на VinetoHR, можете да го поставите, најдете, вработите и да го вклучите најдобриот талент за вашата компанија. Со помош на нашиот робустен систем за следење на апликантите и проактивни задачи за придружување, можете да ги подобрите првите денови на работното место на новите вработувања и да создадете привлечно искуство со кандидатите. 

Бенефиции, Плата и Работно време 

Можете да управувате со запишувањето на поволностите, да ги следите работните часови и да обработувате платен список користејќи VinetoHR од една платформа. Нема повеќе процедури за рачно одобрување или дуплирање на податоци, само едноставен, точен платен список за вас и вашиот персонал. 

Перформанси и искуство на вработените 

Здравата култура на работното место зависи од слушањето на повратните информации на вработените и инвестирањето во нивниот професионален развој. VinetoHR има алатки за да ви го олесни собирањето повратни информации од членовите на персоналот и надворешните изведувачи, да го зголемите задоволството и да ја унапредите вашата работна сила. 

Листата на клучни карактеристики продолжува…

Самоуслужен Сервис за Кандидати (CSS)

Извештаи

Самоуслужен Сервис за Менаџери(MSS)

Платен список

Самоуслужен Сервис за Вработени(ESS)

Перформанси и повратни информации од 360 степени

Планирање на работна сила

Менаџирање со Таленти

вклучени услуги

Имплементација

Ние ќе го имплементираме VinetoHR во вашата компанија и ќе ја прилагодиме околината за работа во вашите тимови. Ќе ви помогнеме да организирате управување и соработка благодарение на VinetoHR.

Тренинг

Ние ќе го споделиме нашето практично искуство во соработка и градење база на знаење. Ќе спроведеме обука било каде - онлајн и офлајн.

Подршка

Ние ќе се грижиме за Вашите потреби и ќе одговориме на сите Ваши прашања. Ќе и обезбедиме на Вашата компанија највисока ефикасност на соработка и споделување знаење благодарение на можностите на софтверот VinetoHR.

Подготвени сте да ја трансформирате вашата работа?

Контактирајте нѐ сега и добијте ја консултацијата што ви е потребна за успех.

mk_MK