ИТ Консултации 

Спроведување & поддршка на вашите одлуки

Професионална услуга која им помага на организациите да ги оптимизираат своите ИТ системи и процеси. ИТ консултантите работат со клиентите за да ги разберат нивните деловни потреби и цели, а потоа даваат стручни совети и насоки за тоа како да се користи технологијата за да се задоволат тие потреби. 

Што може да направиме за вас?

Project Management

Секоја организација, па дури и нејзините внатрешни делови, се однесува и функционира различно. Ова е причината зошто успешното управување со проектот може да биде предизвик. Ние обезбедуваме експертиза за различни пристапи, традиционални, агилни или хибридни.

Architecture Advisory

Помош при транзицијата од застарени и неефикасни ИТ системи кон модерна инфраструктура што ја рационализира испораката и усвојувањето на нови технологии во вашата деловна стратегија.

IT Strategy Consulting

Имплементацијата на нови технологии ја држи вашата конкуренција подалеку и ги задоволува барањата на современите корисници. Нашите услуги ќе ви помогнат да одржувате баланс помеѓу новата технологија и конзистентната испорака на висококвалитетни ИТ производи.

Business Process Consulting

Постигнувањето на организациските цели е спас на секој бизнис, а неговиот успех е одреден од деловните процеси што се во тек. Консалтингот за деловни процеси може да ги намали вашите трошоци за 30%.

Application Portfolio Consulting

Длабоко анализирајте го користењето на вашиот бизнис и вработените на постоечките софтверски решенија за претпријатија. Потоа, обезбедете препорачани интеграции, оптимизации или нови нешта усогласени со вашата стратегија.

Innovations

Со нашите нови иновации, можете континуирано да ја реализирате деловната вредност со агилност и брзина.

Придобивки

Ги намалува неуспесите на проектот

Лошата деловна анализа и слабото управување со проекти ќе резултираат со 3 пати повеќе неуспеси на проекти наспроти успеси.

Заштедува пари и време

Ако се соочите со проблем во испораката на ИТ решение, трошоците веројатно ќе се зголемат, а со тоа ќе се намали профитот. Зголемете ги приходите без зголемен број на вработени.

Ве ажурира со најновите трендови

Бидете подготвени за промена на трендовите во технологијата за да ги оптимизирате решенијата погодни за вашиот бизнис и да се движите пред вашата конкуренција.

Ја подобрува продуктивноста

Идентификување на вистинските точки за автоматизирање на вашите деловни процеси и редизајнирање на работните текови за да се минимизираат идните општи трошоци.

Обезбедува стручна помош

Искусен тим кој ќе ви помогне да ги автоматизирате и дигитализирате процесите и да ги имплементирате најновите технологии.

Процеси

Проценки и анализи

Проценете ги проблемите во процесите и работните текови за време на работата и спроведете анализа.

Идентификација на стратегијата

Врз основа на анализата, дизајнирајте патоказ кој ќе ви помогне да ја оптимизирате вашата деловна стратегија.

Изведба и испорака

Обезбедете услуги со силно влијание што ќе се потпираат на соработката помеѓу нашите тимови и ќе ги надминат очекуваните резултати.

Следење и подобрувања

Препорака на чекори за идни подобрувања, како и помош при имплементацијата.

Индустрии што ги опслужуваме:

Транспорт & Логистика

Финансии

Јавен Сектор

Здраство

Трговија

Осигурителна

Транспорт & Логистика

Финансии

Јавен Сектор

Трговија

Здраство

Осигурителна

Подготвени сте да ја трансформирате вашата работа?

Контактирајте нѐ сега и добијте ја консултацијата што ви е потребна за успех.

mk_MK