Напредни Бизнис

ИТ Решенија

 

Иновативен пристап во трансформација на вашата дигитална бизнис иднина

Напредни Бизнис

ИТ Решенија

 

Иновативен пристап во трансформирање на вашата дигитална бизнис иднина  

Што можеме заедно?

 Дозволете ни да ви олесниме. Добијте деловна анализа и совршено усогласено решение засновано на вашата идеја. Стекнете конкурентна предност и не грижете се за имплементација, поддршка или одржување на вашиот софтвер.

Развој на Софтвер

Софтверско решение кое обезбедува одлична флексибилност, ги валуира најнапредните функционалности бидејќи може да се прилагоди на секоја потреба. Изграден според барањата на корисникот и му обезбедува уникатни и најефикасни карактеристики.

Системска Интеграција

Поврзување на различни инфраструктурни и софтверски системи , физички и функционални, за да дејствуваат како една координирана целина, притоа зголемувајќи ја ефикасноста на работниот тек и намалувајќи ги оперативните трошоци.

ИТ Консултации

Експерти за информатичка деловна стратегија. Имајќи перспектива водена од искуството во технологијата за начинот за нејзината употреба се постигнува раст и успех на бизнисот.

Вашето омилено бизнис решение

Свифт
Свифт
Колпео
Колпео
Платино
Платино
VinetoHr
VinetoHr

Свифт

СВИФТ е производ специјално дизајниран и развиен за компании кои се занимаваат со транспортен бизнис. Без разлика дали имаат сопствен возен парк или посредуваат помеѓу транспортните процеси. Управување со возен парк, решенија за автоматизација на деловни процеси за транспорт на камиони, посредување за товар и логистика од трета страна.

СВИФТ е комплетно решение за компаниите кои учествуваат во транспортните процеси, им овозможува споделување информации за време на извршувањето на задачите и увид во нивното работење.

Едноставна подготовка / Испорака на Возилото
Едноставна Организација на Опремени Тури
Ресурси и Eвиденција за Oдржување
Фактурирање и Следење

Колпео

КОЛПЕО е наше внатрешно дизајнирано и развиено решение за Enterprise Resource Planning (ERP). Ова е интегриран систем кој работи во реално време без потреба од периодични ажурирања или преземања на податоци. Тoа е во својата четврта генерација на ERP решение развиено од Foxit, кое постојано се усовршува и ажурира. Ги проценуваме вашите потреби и ви помагаме да ги идентификувате сите системи кои ќе ги поддржат вашите деловни цели.

Управување со инвентар/материјали
Управување со финансии
Управување со проекти
Човечки ресурси

Платино

ПЛАТИНО е збир на интегрирани софтверски решенија за финансиски институции. Со модули за управување со кредити и услуги за банки, други финансиски субјекти, како и владини институции кои се занимаваат со финансии и кредит. Го опфаќа административниот аспект на заемот од моментот на дисперзија до исплатата на заемот.

Ги вклучува сите извештаи за плаќање, собрани месечни плаќања, водење евиденција, плаќање даноци и колатерал и следење. Исто така, дава можност за динамично управување со сите критериуми што се користат за мерење на влијанието на стапките и задржувањето на заемопримачите.

Управување со апликации за заем
Динамично управување
Управување со заеми
Сумарни Извештаи

VinetoHr

VinetoHr is a complete software solution that helps organizations manage their human resources data and achieve their goals. It covers the entire employee life cycle, from recruitment to retention. 

Самоуслужување на кандидати и вработени
Известување за човечки ресурси и автоматизација на работниот тек
Бенефиции, Плата и Работно време
Performance & Employee Experience

Вашето омилено бизнис решение

SWIFT е производ специјално дизајниран и развиен за компании кои се занимаваат со транспортен бизнис. Без разлика дали имаат сопствен возен парк или посредуваат помеѓу транспортните процеси. Управување со флота, решенија за автоматизација на деловни процеси за транспорт на камиони, посредување за товар и логистика од трета страна.

СВИФТ е комплетно решение за компаниите кои учествуваат во транспортните процеси, им овозможува споделување информации за време на извршувањето на задачите и увид во нивното работење.

Едноставна подготовка / Испорака на Возилото
Едноставна Организација на Опремени Тури
Ресурси и Eвиденција за Oдржување
Фактурирање и Следење

КОЛПЕО is our in-house designed and developed Enterprise Resource Planning (ERP) solution. This is an integrated system that works in real-time without the need for periodic updates or data downloads. It is in its fourth generation of an ERP solution developed by foxIT, which is constantly being refined and updated. We assess your needs and help you identify all the systems that will support your business goals.

Управување со инвентар/материјали
Управување со финансии
Управување со проекти
Човечки ресурси

ПЛАТИНО е збир на интегрирани софтверски решенија за финансиски институции. Со модули за управување со кредити и услуги за банки, други финансиски субјекти, како и владини институции кои се занимаваат со финансии и кредит. Го опфаќа административниот аспект на заемот од моментот на дисперзија до исплатата на заемот.

Ги вклучува сите извештаи за плаќање, собрани месечни плаќања, водење евиденција, плаќање даноци и колатерал и следење. Исто така, дава можност за динамично управување со сите критериуми што се користат за мерење на влијанието на стапките и задржувањето на заемопримачите.

Управување со апликации за заем
Динамично управување
Управување со заеми
Сумарни Извештаи

VinetoHr is a complete software solution that helps organizations manage their human resources data and achieve their goals. It covers the entire employee life cycle, from recruitment to retention.

Самоуслужување на кандидати и вработени
Известување за човечки ресурси и автоматизација на работниот тек
Бенефиции, Плата и Работно време
Performance & Employee Experience

Дознавајте за нашите новитети!

Регистрирајте се за да ги дознавате сите најнови вести, ажурирања и промоции од индустријата.

Дознавајте за нашите новитети!

Регистрирајте се за да ги дознавате сите најнови вести, ажурирања и промоции од индустријата.

Кои сме ние?

Високо квалификувани и искусни ИТ експерти кои работат на различни ИТ проекти и подобрување на деловното опкружување, посветени на соочување со предизвиците на бизнис заедницата и помагање во нивните секојдневни работни процеси.

10+

Години на посветеност

150+

Среќни Клиенти

200+

Испорачани Проекти

24/7

Достапна Подршка

Кои сме ние?

Високо квалификувани и искусни ИТ експерти кои работат на различни ИТ проекти и подобрување на деловното опкружување, посветени на соочување со предизвиците на бизнис заедницата и помагање во нивните секојдневни работни процеси.

10+

Години на посветеност

200+

Испорачани Проекти

150+

Среќни Клиенти

24/7

Достапна Подршка

Процеси

План & Истражување

Заедно, ја креираме спецификацијата, ги дефинираме очекувањата и идеите и ги соочуваме со нашите искуства.

Развој

Развој врз основа на спецификациите на производот и барањата договорени во претходните фази, тестирање на пилот верзија со цел перформансите да одговараат на барањата.

Лансирање

Наоѓање и поправка на грешки, верификација и детално тестирање. Само тогаш системот е одобрен за официјално лансирање.

партнери

некои проекти...
Прераспределба на транспортните пратки

Интегрирано решение за прераспределба на пратките, систем за избор и доделување нарачки до логистичкиот центар за транспорт и прераспределба до транспортните компании кои ги доставуваат производите до дестинацијата.

e-Апликација за кредити

Надградба на постоечки систем со технологија која овозможува целиот процес на аплицирање за заем да се одвива онлајн преку веб-страница или од мобилен телефон, со следење на сите работни процеси при одобрување и известување до барателот.

“Low-Code“ решение за човечки ресурси

Веб-базиран систем за човечки ресурси користејќи технологија „Low Code“, овозможувајќи во секое време самостојно да се прават промени во системот, за потребите на одделот за човечки ресурси, унифициран поглед на вработените, портал за барања за самопослужување и рационализирани процеси .

Интеграција / Поврзување на транспортни компании

Систем на интеграција на две транспортни софтверски решенија во едно, управувани од едно место и распределба на ресурси од двете организации со два различни начини на евидентирање и анализа на активностите.

Новини & Трендови

Дознајте за новите можности на дигитална трансформација

Подготвени сте да ја трансформирате вашата работа?

Контактирајте нѐ сега и добијте ја консултацијата што ви е потребна за успех.

mk_MK