развој на софтвер

Креирање софтвер по мерка на вашите бизнис потреби 

Апликациите мора постојано да претрпуваат технолошки подобрувања за да останат успешни на конкурентен пазар. Иновативната внатрешна експертиза доаѓа од богатата историја на имплементација на софтвери од следната генерација што ја трансформира индустријата.

Ние сме подготвени за Вас!

Нашите инженерски способности ќе ви помогнат во секоја фаза од процесот на развој на софтвер. Ние ќе се прилагодиме на индивидуалните барања на вашиот бизнис и ќе им пристапиме на сите предизвикувачки ситуации на флексибилен начин.

Desktop Development

Развој на софтверски апликации кои работат природно на оперативните системи.

Frontend & Backend Development

Создавање функционална основна архитектура која поддржува содржина со која се соочува клиентот, секогаш следејќи ги тековните трендови во индустријата и новите технологии.

Software Developments Outsourcing

Префрлете ги вашите оперативни активности и добијте намалување на трошоците и услугите што треба да ги обезбедите внатрешно.

QA & Testing

Континуирана проценка на функционалното здравје на сите софтверски елементи како и тестирање на нивните перформанси и однесување.

Low-Code

Развивање на деловни апликации со минимално потребно традиционално кодирање. Побрз дизајн и попаметна испорака на напредни решенија.

Database Development

Ефикасен, брз и рационализиран дизајн и архитектура на бази на податоци, лесно манипулирани за високи придобивки.

Web Development

Анализирајте, изградете, приспособете и одржувајте едноставни и сложени распореди на веб-локации за постигнувајки ги деловните цели на клиентите.

Application Modernization

Ре-инженерство со потребното искуство за вртење на зрели софтверски системи, истовремено обезбедувајќи совети за трансформирање на деловни решенија.

DevOps

Спојте ги развојните и оперативните активности заедно за да ги направите процесите поефикасни. Исходот од испораката дава поагилни и побрзи времиња на пресврт додека го подобрува искуството на клиентите.

Придобивки

Подобрете ја вашата организација

Нашите технологии им овозможуваат на бизнисите да ги премостат празнините помеѓу предизвикувачките операции и да постигнат балансиран раст со предвидливи профити

Оптимизирајте ги деловните процеси

Со користење на иновативни технолошки решенија, се постигнуваат автоматизирања на повторувачки задачи кои одземаат многу време, притоа избегнувајќи човечка грешка.

Зголемете ја продажбата и услугата

Спроведените промени во вашето деловно работење ќе ви помогнат да постигнете поголемени финансиски резултати и да ги испорачате вашите производи и услуги со видливо поголем квалитет.

Подобро носење на одлуки

Создавање интелигентни системи за стекнување вредни увиди преку собирање податоци во реално време. Користењето на овие предвидливи аналитички податоци ви помага да донесете правилни одлуки.

Подобрете ја продуктивноста

Кога се залагате за нови цели, леснотијата на користење, доверливоста, компатибилноста и силната професионална поддршка се многу важни за подигање на продуктивноста на вашиот бизнис.

Процеси

Собирање на барања

Заедно, ќе создадеме спецификација и ќе ги дефинираме очекувањата и идеите, соочувајќи ги со нашите искуства.

Бизнис и системска анализа

Ќе ги документираме техничките, корисничките барања и спецификациите на деловните процеси за да ги постигнеме целите.

Развој и тестирање

Развојот се заснова на спецификациите на производот и барањата договорени во претходните фази, тестирајњето на пилот верзијата на програмата допринесува перформансите да одговараат на барањата.

Одржување

По пуштање на производната верзија на софтверот, создаваме тим за одржување за да управува со проблемите со кои се соочуваат клиентите додека го користат производот.

Индустрии што ги опслужуваме:

Транспорт & Логистика

Финансии

Јавен Сектор

Здраство

Трговија

Осигурителна

Транспорт & Логистика

Финансии

Јавен Сектор

Трговија

Здраство

Осигурителна

Добијте пристап до врвните технологии

Изградете го вашиот производ со врвни и водечки технологии.

Подготвени сте да ја трансформирате вашата работа?

Контактирајте нѐ сега и добијте ја консултацијата што ви е потребна за успех.

mk_MK