Ефикасно Управување со Вашиот Транспорт

Комплетно решение за компании кои учествуваат во транспортните процеси, им овозможува споделување информации за време на извршувањето на задачите и увид во нивното работење.

Зошто Свифт?

Зголемена Ефикасност & Продуктивност

Без ефикасен софтвер за управување со транспортот, на вработениот му требаат во просек 18 минути за да пронајде документ или да пристапи до информации за турата.

Безбедност на Податоците & Автоматска Резервна Копија

Најмалку 5% од податоците на компанијата се изгубени поради необезбеден пристап или непостоечка резервна копија на податоци! Со Свифт вашите податоци се секогаш безбедни и редовно складирани.

Без Дополнителни Трошоци

Со користење на нашиот софтвер за управување со транспортот, нема да имате дополнителни трошоци за ИТ во вашата компанија. За само мала месечна претплата ги имате сите информации за вашиот бизнис брзо и веднаш.

Доверлив Партнер

Во своето 20-годишно постоење, Свифт помина низ многу развојни циклуси. Ова ни овозможи да стекнеме искуство преку кое ги отстранивме сите слабости и ранливости и го направивме Свифт најдоброто решение за вашиот транспорт.

Карактеристики & Придобивки

Едноставна подготовка / Испорака на Возилото

Автоматизирајте ги секојдневните процеси на креирање документи за возилата без напор, со само неколку кликања.

Овозможување лесно испраќање на повеќе истовремени товари со еден камион и автоматско генерирање на посебни фактури за секој клиент.

Едноставна Организација на Опремени Тури

Помош при планирање и оптимизирање маршрути за возилата, земајќи ги предвид факторите како растојанието, сообраќајот и ограничувањата на тежината и големината.

Обезбедување видливост на пратките, овозможувајќи им на компаниите подобар увид во статусот на нивните стоки за донесување информирани одлуки.

Им овозможува на компаниите брзо и лесно да одговорат на промените во побарувачката или понудата, помагајќи им да се прилагодат на флуктуирачките пазарни услови.

Фактурирање и Следење

Генерирајте фактура за неколку секунди и испратете ja до клиентите. Брзо и лесно следете го статусот на реализација.

Помагање на компаниите да управуваат со документацијата, како што се товарни и царински документи, и да обезбедат усогласеност со регулаторните барања.

Генерирање на извештаи и аналитика што може да им помогне на компаниите да ги разберат и подобрат нивните транспортни операции, вклучувајќи ги трошоците, ефикасноста и задоволството на клиентите.

Ресурси и Eвиденција за Oдржување

Постојан увид во сите расположливи ресурси, како што се возилата, персоналот, опремата и нивната состојба.

Автоматизиран потсетник за превентивно одржување и планирање кој реагира според датумите на доспевање, како и продолжување на рокот на документите.

Листата на клучни карактеристики продолжува…

Управување со возачи

Услуги за картички за гориво

Наплата и сметки

Услуги за патарини

Транспорт менаџмент

Анализа на приходи/профит

Планирање на транспорт

Управување со возен парк

вклучени услуги

Имплементација

Ние ќе го имплементираме Свифт во вашата компанија и ќе ја прилагодиме околината за работа во вашите тимови. Ќе ви помогнеме да го организирате менаџментот и соработката благодарение на Свифт.

Тренинг

Ние ќе го споделиме нашето практично искуство во соработка и градење база на знаење. Ќе спроведеме обука било каде - онлајн и офлајн.

Подршка

Ние ќе се погрижиме за вашите потреби и ќе одговориме на сите ваши прашања. Ќе и обезбедиме на вашата компанија највисока ефикасност на соработка и споделување знаење благодарение на можностите на софтверот Свифт.

Подготвени сте да ја трансформирате вашата работа?

Контактирајте нѐ сега и добијте ја консултацијата што ви е потребна за успех.

mk_MK