e-Апликација за кредити

Преглед на Проектот

Надградба на постоечки систем со технологија која овозможува целиот процес на аплицирање за заем да се одвива онлајн преку веб-страница или од мобилен телефон, со следење на сите работни процеси при одобрување и известување до барателот.

Спроведени Услуги

Web Development
Front & Backend Dev
Database Development
Application Modernization

Предизвик

  • Собирањето на било каков вид на апликации (барања) не е пријатно искуство. Дали се работи за аплицирање за кредит, финансирање на нов автомобил, купување куќа – сите документи се комплицирани и понекогаш збунувачки. Финансиско друштво БС , имаше барање да го модернизира и унапреди начинот на аплицирање како за физичките лица така и за правните лица, овозможувајќи целиот процес да се одвива преку веб страна и или од мобилен телефон, без физичко присуство во просториите на банката.

Solution

  • Постоечкиот систем за финансиски друштва кој е изработен од страна на Фоксит, се надогради со сервиси и технологија која овозможува целиот процес да се одвива “On-line”, со следење на сите работни процеси при одобрување, доделување на барањето и известување на барателот.

Функционалности

Можност барателот на кредит да аплицира “On-line”
Автоматски се проследува барањето до службата во банката.
Одобрување и известување за статусот на барањето
Проверка на кредитоспособноста на барателот, и анализа на финансиската ситуација
Барањето автоматски се препраќа до услугата во банката.ао Известување до барателот што е можно поскоро за статусот на барањето

Користени Технологии

Подготвени сте да ја трансформирате вашата работа?

Контактирајте нѐ сега и добијте ја консултацијата што ви е потребна за успех.

mk_MK