Пракса

Опис на работно место:

Foxit обезбедува можности за младите студенти и дипломирани студенти од техничките универзитети и факултети да ја започнат својата кариера дури и во текот на нивниот образовен процес и да ни се придружат како практиканти.

Програмата за стажирање нуди шанса да се направи вистинска практична работа со вклучување во проектни тимови каде практикантите добиваат вистински улоги и одговорности како дел од тимот. Назначуваме постар тренер кој ќе ја води нашата програма од 1 до 3 месеци, одговорен за насочување и следење на напредокот на практикантите, како и давање совети и консултации за подобрување.

По овој период, извонредните кандидати ќе имаат шанса да се приклучат на тимот на Foxit, да стекнат увид во индустријата и да ги подобрат своите технички способности, како и меѓучовечките вештини.

Сениорите и тренерите се посветени на споделување на своето знаење и експертиза, обука, предизвикување и поддршка на младите таленти, третирање на практикантите како професионалци и изложување на сложено опкружување. Може да аплицирате за стажирање за развој на софтвер, специјализиран за ASP.NET, C#, VB.NET, база на податоци и ИТ инфраструктура.

Пракса

Позиција: Пракса
Плата: //
Локација: Скопје / Прилеп
mk_MK