Консолидирајте ги сите финансиски операции со оваа моќна алатка


Доминација на ERP софтверот во денешниот бизнис пејзаж

   Во последните неколку децении, дигиталните трендови го трансформираа секој аспект од нашата интеракција со парите, истовремено поттикнувајќи силен развој на финансиската IT технологија, која им дозволува на финансиските институции паметно раководство со сите ресурси. Една од најзначајните придобивки на оваа дигитализација е можноста за автоматизирање на голем дел од работните процеси, што води кон побрзо и поефикасно извршување на рутински задачи како процесирање на кредити и управување со клиентски сметки. Резултатите од ова се подобрено корисничко искуство за клиентите и повеќе ресурси достапни за посложени и поитни задачи и цели.

     За да останат конкурентни и да им овозможат на своите клиенти непречено управување со нивните финансии, на бизнисите им е неопходна поддршка за да ја вршат својата дејност на стабилен, квалитетен и ефикасен начин. Софтверските решенија за финансиско работење го нудат токму тоа преку голем број на уникатни предности кои им помагаат на финансиските компании подобро да се справат со ризиците и регулативните барања.

Забрзајте го растот на вашиот финансиски бизнис со PLATINO

     Ако барате начин да го воведете вашиот бизнис во следното ниво на продуктивност, можеби ние го имаме решението - PLATINO е нашето комплетен софтверски систем за максимизирање на перформансите на финансиски компании и инситуции. Овој систем ви нуди пристап до голем избор на најсовремени алатки и приспособливи функции, вклучувајќи автоматизирани процеси на кредитирање, увид во можностите за вкрстена продажба, поддршка во развојот на нови производи и услуги, додека истовремено ја гарантира безбедноста на вашите податоци со помош на автоматизирани бекап процедури.

     Ако вашата крајна цел е да го разликувате вашиот бизнис и да останете конкурентни во индустријата што брзо се развива, PLATINO го нуди најбрзиот пат до таму.

КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Ефикасност 

     Не е тајна дека две третини од сите финансиски институции секојдневно се борат со ефикасноста. Со PLATINO, можете да ги следите сите процеси преку рационализиран работен тек, додека значително го намалувате ризикот од грешки.

Пристап до повеќе податоци

     PLATINO им овозможува на финансиските институции брзо и прецизно да пристапуваат и да анализираат големи количини на податоци, помагајќи им да донесат подобро информирани деловни одлуки.

Безбедност на податоците

     Не можете да си дозволите да изгубите повеќе податоци поради неефикасна или непостоечка резервна копија на податоци? PLATINO ќе ги направи ваквите инциденти дел од минатото со овозможување брза автоматизација на складирањето и целосна заштита на податоците. 

Видливост и следливост

     PLATINO ќе обезбеди јасни увиди за можностите за вкрстена продажба, заемите во ризик и онлајн апликациите за заеми. Ова треба да го забрза целокупниот работен тек додека ве одржува усогласени со политиките за заем.

Заштеда на трошоци

     Употребата на PLATINO може да ги намали трошоците поврзани со рачните процеси како што се документите и делумно да ја елиминира потребата од физичка инфраструктура.

Подобрено управување со ризик

     PLATINO им обезбедува на финансиските институции напредни алатки за управување со ризик, овозможувајќи им поефикасно да ги идентификуваат и ублажат ризиците.

Подобрено искуство на клиентите

     PLATINO им овозможува на финансиските институции да понудат поперсонализирано и рационализирано искуство на клиентите, подобрувајќи го задоволството и лојалноста на клиентите.

Доверба

     Со повеќе од 10 години континуирано подобрување и посветеност на следење на регулативите и новата технологија, PLATINO е докажана и доверлива платформа на која можете да сметате во годините што доаѓаат.

И РЕЗУЛТАТИТЕ ?

Динамични и точни увиди од аналитика во реално време

     Нашите аналитички способности во реално време обезбедуваат продлабочен приказ на деловните перформанси, однесувањето на клиентите, сметките со висок ризик и обработката на апликациите, овозможувајќи ви проактивно да преземате мерки што го поттикнуваат успехот и ве одржуваат пред конкуренцијата.

Брзи одлуки поддржани со автоматизација 

     Со овозможување на завршување на процесот на аплицирање онлајн, автоматизираните процеси обезбедуваат понепречено искуство за задолжување. Да се биде во можност да се добие брза одлука и одобрение е важно и за клиентот и за банката. PLATINO им овозможува на заемодавачите да го подобрат „времето на ДА“ за нивните клиенти, истовремено обезбедувајќи дека задачите како што се тековите на плаќањата, проверките на доверливоста, создавањето извештаи и пресметките на ризикот се извршуваат брзо и прецизно.

Зајакнат раст на портфолиото и максимален принос

     PLATINO обезбедува интуитивно и корисничко искуство кое го олеснува брзото донесување одлуки за побрз и попрофитабилен раст на вашето деловно портфолио. Со зголемените барања за брз пристап до средства од страна на поединци и бизниси, PLATINO обезбедува неспоредлива ефикасност за побрз пресврт и попрофитабилни зделки, обезбедувајќи исклучителна вредност за клиентите.

Цврсти безбедносни мерки и постојана регулаторна усогласеност

     Нашиот работен тек за управување со животниот циклус на заемот користи низа докажани безбедносни мерки, вклучувајќи автентикација, контрола на пристап, проверка на интегритетот и безбедно бришење, за да се обезбеди максимална заштита на податоците. Ние, исто така, даваме приоритет на беспрекорна интеграција на сите барања за усогласеност и финансиски регулативи.

ТЕХНИЧКИ АСПЕКТИ

Целосна палета на технички карактеристики 

     Нашиот широк асортиман на технички карактеристики е дизајниран да ги задоволи сите ваши потреби, а досега само ја изгребавме површината. Од лесно управување со документи, автоматско книговодство и ефикасна наплата на долгови до напредни калкулатори и беспрекорни интерконекции, PLATINO ги има сите алатки што ви се потребни за зајакнување на вашиот финансиски бизнис. Овие основни карактеристики се наменети да ги поедностават вашите задачи и да обезбедат непречено деловно работење, што на крајот ќе ви помогне побрзо да ги постигнете вашите цели. Со PLATINO, конечно можете да се збогувате со главоболките од рачните задачи и да ги поздравите придобивките од ERP софтверот што ја менуваат играта. 

Сеопфатна техничка поддршка 

     Дали сте уморни од справување со комплексноста на ИТ имплементацијата? PLATINO доаѓа со сеопфатен опсег на услуги кои вклучуваат врвна техничка поддршка на секој чекор од патот. Без разлика дали ви треба помош при решавање проблеми, инсталација или одржување, нашиот тим од експерти е секогаш тука да ви подаде рака. 

     Ние ја преземаме целосната одговорност за имплементирање на системот во вашата компанија и негово прилагодување за да ги задоволи вашите специфични потреби. Ние сме подготвени да го споделиме нашето практично искуство и да обезбедиме онлајн и офлајн обуки. Ние ќе се погрижиме за вашите барања и ќе одговориме на сите ваши прашања навремено и ефикасно.


Дали сте подготвени за дигитална трансформација на вашите бизнис практики?

PLATINO ќе биде ваш лојален партнер на патот кон нови успеси. Контактирајте нѐ за подетални информации и понуди.

МОЖЕБИ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

mk_MK